Disse sportsarrangementene skal alle ekte fanene absolutt bli med på

Er du glad i sport? Blir du sittende foran TV-en i flere timer og se på dine favoritte konkurranser? Alt dette er helt greit, men hvis du skal kunne kalle seg for en ekte sportselskende, må du bli med på noen av disse arrangementene. Legg fra deg ølet og godteri, stå opp av sofaen og ta ut sin beste fotballdrakt eller -sko. Og ikke glem å lese en FansBet anmeldelse og heie på ditt favorittlag!

De olympiske vinterleker    

I Norge er det meget viktig med De olympiske vinterleker, ettersom det er vintersport Norge er best på. Man anser vintersportsuken for å være en av de beste sportsarrangementer i hele verden på grunn av dens upåklagelige organisasjon. Senere ble vinterleker innført i flere andre land, men kjennetegnes fortsatt av norsk deltakelse og påvirkning. Vinterlekene er en massiv multisportskonkurranse. Uansett blir de ikke arrangert oftere enn hvert fjerde år – på grunn av en del omfattende forberedelser som skal til når man organiserer en arrangement av sånne dimensjoner.

Roland Garros

Er du en av mange beundrere av Rafael Nadal, Novak Đoković eller Roger Federer? Hvis du er det, da er det meget viktig å bli med på French Open, tennisturneringen som er bedre kjent under navnet Tournoi de Roland-Garros, eller bare Roland Garros. Den avholdes på Porte d’ Auteuil, i Paris. Turneringen fikk navnet etter en av Frankrikes viktigste menn, nemlig den første kampflypiloten som fløy  hele veien over Middelhavet. Det å få bli med og oppnå høy rangering på denne turneringer er meget viktig, fordi den er en av de fire store Grand Slam-turneringene.

New York City Marathon

Selvfølgelig finnes det noe for de som elsker å løpe også. Er du en av de som liker å bære vitne til andres utholdenhet og hardt arbeid, da er maraton noe for deg! Vi anbefaler på det varmeste å besøke New York City Marathon, for det første – fordi det handler om New York, verdens mest spennende by, og for det andre – fordi det er en av verdens største maratonløp. Det er hele 36000 utøvere som håper på å ta seieren. Og det er ikke en ren tilfeldighet at løpets mest vinnende utøveren er nettopp fra Norge, nemlig Grete Waltz.

Verdensmesterskapet i landhockey

Og så er det noe kanskje ikke alle kjenner til, men som er like spennende som de tidligere omtalte idrettene. Det kan bli svært gøy å bli med på Verdensmesterskapet i landhockey. Turneringen avholdes hvert fjerde år, akkurat to år etter de siste olympiske sommerlekene. Da får man glede seg til en annen turnering mens man venter på at denne fireårsperioden endelig er gått.

Verdensmesterskapet i fotball

Og så er den gnagende følelse om at det er noe som mangler på denne lista. Kanskje kan det være verdens mest fulgte sport, fotball?! Nemlig avholdes Verdensmesterskapet i fotball hvert fjerde år. Det finner ikke ord som kan beskrive hvor populær arrangementet er. Det blir ikke en overdrivelse når man sier at alle ser på fotball i denne perioder. Eufori rundt fotball kan bare beskrives sånn: til og med de som aldri ser fotballkamper, gjør det når mesterskapet finner sted. Og for deg som er ekte fan, blir det sikkert en ren fornøyelse å være tilstedeværende ikke bare følelsesmessig, men også fysisk! Og, hvem vet – kanskje du får høre egen nasjonalsang sunget på terrenget mens du står og heier fra din tilskuerplass, mens ropene fra stappfulle tribuner fyller deg med glede og stolthet.